Cevreciler.Com Forum
Merhaba Ziyaretçi 09 Eylül 2010 Perşembe 17:56 *
Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Tüm kullanıcılarımızın dikkatine.. devamı için tıklayın..
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen   Konu: Tartışma  (Okunma Sayısı 1191 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bakiş
Üye
*

« Yanıt #9 Tarih: 08 Ağustos 2008 Cuma 12:09 »

bende çevre mezunuyum ama iş yok

akgngr
abdulkadir
Üye
*

akgngr

« Yanıt #8 Tarih: 06 Ağustos 2008 Çarşamba 13:49 »

arkadaşlar ne kadar desekki yürüyüş yapalım protesto yapalım kimse oralı olmaz niye derseniz kimsenin umudu yokta ondan herkez kabüllendi yani türkiyenin üvey evledı olduğumuzu ondan kimse yorulmak istemiyor bende arkadaşlara katılıyorum ne kadar yürüş yapsakta boş eğer beni dinlerseniz ben derim ki çağımızın nimetlerinden yararlanalım nedir bu nimetler mesela en başta tv geliyor sonra gazete, radyo, internet bunlardan yararlanmamız lazım biz ne kadar yürüş yaparsak yapalım eğer bi tv haberlerine geçmezse radyoda haber olmazsa gazetenin bir sayfasında çıkmazsa yaptıüğımız yürüyüş boşuna yürümüş oluruz. Onun için ilk başta basın yayın organlarına kendimizi tanıtmamız lazım durumumuzu onlara anlatmamız lazım ondan sonra sağlık bakanlığına dava açmamız lazım hakkımızı yediler diye 4 yılımızı aldılar sonunda hiç bir şey elimize geçmedi sonra millet vekillerine ulaşmamız lazım onlara kendimizi ispatlamamız lazım bunun için el birliği ile hareket etmemiz lazım Anasını satayım özel sektörde bile iş bulamıyoruz diğer bölümlerden mezun olanlar hemen iş buluyor bizse boş boş dolaşıyoruz bunu anlatmamız lazım adamlar AB den bahsediyor Ab demiş ken devleti ABye şikayet edelim benim düşüncelerim bunlar bana katılan arkadaşlar varsa harekete geçelim

elisa__
Araştırmacı Üye
*

« Yanıt #7 Tarih: 05 Ağustos 2008 Salı 12:25 »

ben hiç böyle bişeyin olabileceğine ihtimal dahi vermiyorum mail atalım dedik insanlar bunda bile birliktelik sağlanamıyo ki böyle bişeyde sağlansın.Çogu insan evlendi gitti kimileri başka işlerde çogu kişi köylerde bir sürü insanda diyecekki maddi durum ki böyle bişeyde de haksız sayılmaz lar olursa neden olmasın diyorum ghenede

çevreci_mehmet
Üye
*

« Yanıt #6 Tarih: 04 Ağustos 2008 Pazartesi 18:54 »

evet yapalım gerekirse eskişehirdede yapalım

rizelilazkizi
hatice
Araştırmacı Üye
*

« Yanıt #5 Tarih: 04 Ağustos 2008 Pazartesi 18:52 »

neden olmasın elbet yapılacak bişeyler vardı bir yürüyüş mitink bir sürü mezun var herkez tanıdığı çst yi uyarsa yığınla yapar ve de sorunumuzu sağlıkli bir şekilde duyurmuş oluruz herkeze

elisa__
Araştırmacı Üye
*

« Yanıt #4 Tarih: 04 Ağustos 2008 Pazartesi 12:48 »

varmı önerisi olan. yapılabilecek ne var peki?

murat_33
Üye
*

« Yanıt #3 Tarih: 03 Ağustos 2008 Pazar 22:11 »

NEDEN SAĞLIYAMIYORUZ ÇÜNKÜ ARTIK KİMSEDE UMUT YOK ONDAN SANIRSAM BİRDE ÇOK AZINLIKTAYIZ :s

çevreci_mehmet
Üye
*

« Yanıt #2 Tarih: 01 Temmuz 2008 Salı 16:21 »

evet bence birlik beraberlik olunmalı ve devlete millete sesimizi duyurmalı

elisa__
Araştırmacı Üye
*

« Yanıt #1 Tarih: 07 Haziran 2008 Cumartesi 23:32 »

Neden çst ler birlir beraberlik sağlanamıyo neden herkes banane zihniyeti hakim?

CSTSamed
Samed ÖZCAN
Site Yöneticisi
*

« Tarih: 25 Eylül 2007 Salı 11:07 »

Tartışmak istediğiniz ve merak ettiginiz konuada buyrun karşılıklı istişaralere ve mubadelelerle sonuca varalım..

Ben Senden Önce Ölmek İstiyorum.
    Gidenin Arkasından Gelen,
Gideni Bulacakmı Zannediyorsun?
       Ben Zannetmiyorum.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XML Geçerli RSS Geçerli
WAP Geçerli WAP2 Geçerli

Bu Sayfa 0.096 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu