Cevreciler.Com Forum
Merhaba Ziyaretçi 06 Eylül 2010 Pazartesi 12:42 *
Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Tüm kullanıcılarımızın dikkatine.. devamı için tıklayın..
  Ana Sayfa   Forum   Yardım Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen   Konu: Çevrecilerin Hali  (Okunma Sayısı 1795 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eXeLaNs__
Üye
*

« Yanıt #27 Tarih: 22 Ekim 2008 Çarşamba 19:25 »

wildan sen haklısın tabiki. inşalalh o güzel günlere bizde yetişiriz..  arkadaşlar wildanın söylediklerine ek olarak, su arıtım tesisleri, pest kontrol firmaları buralarada başvurun. her ne kadar şu anda eleman ihtiyacımız yok diye mesaj gelsede sizler başvurun....

__SeRd@R__
wildan
Üye
*

« Yanıt #26 Tarih: 21 Ekim 2008 Salı 16:50 »

geridönüşüm firmaları.laboratuvarlar bunlar bissürü eleman alıyor inanın buna geri dönşüm şektörü belediyeler we özel kuruluşlarda hızla artış göstermekte internetten araştırın öle iş sitelerinde pek fazla bizimle ilgili ilan bulamazsınız..çevre orman bakanlığının lisanslı kuruluşları war indirin onları bilgisayarınıza ve kendinize en yakın olana yerlere başwuru yapun sürekli bu arada ambalaj atıkları,tehlikeli atıklar bu yönetmelikleri ezberleyin öğrenin,,,bence deneyin güsel günler ilerde Smiley kalın sağlıcakla

cst_84
Üye
*

« Yanıt #25 Tarih: 14 Ağustos 2008 Perşembe 21:54 »

inş. zamanla düzelecektir.arkadaslarında dedigi gibi umut fakirin ekmegi,umutsuz olmamak lazım.

eXeLaNs__
Üye
*

« Yanıt #24 Tarih: 10 Ağustos 2008 Pazar 15:58 »

inşallah......

__SeRd@R__
rizelilazkizi
hatice
Araştırmacı Üye
*

« Yanıt #23 Tarih: 08 Ağustos 2008 Cuma 19:28 »

iyi olacak inşallah

bakiş
Üye
*

« Yanıt #22 Tarih: 08 Ağustos 2008 Cuma 12:14 »

evet ne lacak halimizzzz Huh? Cry

rizelilazkizi
hatice
Araştırmacı Üye
*

« Yanıt #21 Tarih: 07 Ağustos 2008 Perşembe 18:07 »

ya zaten insan  oğlu umutsuz yaşayamaz öyle diyoruz sadece. umut fakirn ekmeğidir diye bir söz var .  Herşeyin hayırlısı demeki zamanı gelmemiş daha gelecektir elbet bir gün bizede sıra  Wink

wildan
Üye
*

« Yanıt #20 Tarih: 06 Ağustos 2008 Çarşamba 16:29 »

işin olduğu için bu kadar rahat konuşuyosun diyosun yane Wink ama öyle değil çalışmaya başla ozaman göreceksin...ki sen beni tanıyorsun canım ya umutluyumdur hep...kolay kolayda pes etmem bundan kaynaklanıyor bence amacım sizinde umudunuzu yitirmenizi istememem..

rizelilazkizi
hatice
Araştırmacı Üye
*

« Yanıt #19 Tarih: 04 Ağustos 2008 Pazartesi 19:36 »

hani bir söz vardır ya bekara kadın boşamak kolaydır diye bilmiyorum hiç duydunmu  bence bu durum ona benziyor  Wink

wildan
Üye
*

« Yanıt #18 Tarih: 04 Ağustos 2008 Pazartesi 10:41 »

Güneşin doğduğu her ufukta umuda giden bir yol bulunurmuş arkadaşlar...Sadece biraz daha sabır diyorum ben kitap karıştırmaya we çewre adına her daim ne olursa olsun güncel kalmaya dewam edin.Tüm gelişmelerden haberiniz olsun diyorum ben...İi düşünün Kİ ii olsun

rizelilazkizi
hatice
Araştırmacı Üye
*

« Yanıt #17 Tarih: 03 Ağustos 2008 Pazar 22:07 »

gayret çaba sarf etmediğimizi kim söyledi  herkez yaşadığını bilip söylüyor be güzelim kimse kimsenin ne çektiğini bilmiyor. zorda bilmesi. bu mesleği sevmeseydik 6 yılımızı heba  etmezdik heralde  akıl var mantık var ama kullanılmayan bilgi unutulmaya mahkum yerleşmek  ne mümkün itap karıştıralım ufakta bunun umudu bile yok

wildan
Üye
*

« Yanıt #16 Tarih: 03 Ağustos 2008 Pazar 11:42 »

çok şanslı olduğum söylenemez canım benim ama bişileri beklemek yetmez Arkadaşlar soruyorum size ne kadar bilginiz war şuana kadar öğrendiğim tek şey bu forumdan çevrecilere dewletin kadro wermemesi.ya sadece beklemek olmaz sanayi yok bahane burdada yok fazla üniversite okmak için ne kadar mesafe gittiniz ne zorluklar çektniz olmaz diye birşey yoktur arkadaşlar birz sabır we birazda gayret çaba lazım...inanın okadar zorlanıyorum ki bazen okulda öğrendiğinin katkat fazlasını wermek zorunda kalıyorsun ama zamanla öğreniyorsun yapmayın arkadaşlar ewde boş boş oturacağınıza ders kitaplarınızı tekrar gözden geçirin derim ben...Bu kadar veryansın etmeyin.Eğer bölümü sewmiyorsanızda farklı alanlara yönelin sewmeden yapılcak iş değil bu iş.bu konuda çok ciddiyim.

rizelilazkizi
hatice
Araştırmacı Üye
*

« Yanıt #15 Tarih: 23 Temmuz 2008 Çarşamba 22:53 »

keşke herkez senn kadar şanslı olsa ama değil sanayiin olduğu yerlrde iş  genelde ya biz napalım başvuru yapmadığımız delik kalmadı olayınca olmuyor.

wildan
Üye
*

« Yanıt #14 Tarih: 23 Temmuz 2008 Çarşamba 11:16 »

Arkadaşlar bende çevre  mezunuyum Sakarya Üniversitesinden mezun oldum 2 sene önce  ç.k.k dan.tamam sizi anlıyorum atama bekleyin ama bu arada kendimizi geliştirmemiz için çok güsel fırsatlar yaratabilriiz bence ben öyle yapıyorum Şuanda büyük bir firmada çevre koordinatörlüğü yapıyorum tek başımayım we inanın çok zorlanıyorum çünkü hiç bişey öğrendiğimiz gibi değil buna inanın dewlet memuru olmak sadece kendimizi güwence altına almak için lazım ama rutin we sıkıcı olacak zamanla bunun yerine sizlere gerekiyorsa eğitim alıp kendinizi geliştirmenizi we özel firmalarda (özel firmalar artık çok fazla önem weriyor) iş aramanızı tawsiye ederim.Hem kendinize olan güweniniz gelecek hemde daha çok şey öğreneceksiniz benden tawsiye sizlere
Umarım herşey güzel olur hayatınızda

elisa__
Araştırmacı Üye
*

« Yanıt #13 Tarih: 01 Temmuz 2008 Salı 08:58 »

neden açtıgını inan bizlerde bilmiyoruz hadi bizim dönemimizde belki ihtiyaç vardı ama alımlara bakarsak bu blmün kapatılması gerekir ama her sene öğrenci alıyor.şu dönem itibarı ile blm değiştirmen bence daha hayırlı olur diye düşünüyor son alımlara bakarsan neyi tercih edeceğini anlarsın

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XML Geçerli RSS Geçerli
WAP Geçerli WAP2 Geçerli

Bu Sayfa 0.097 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu